Cervera-butiker väljer istället RoyalDesign.se!

Den 25 oktober sker ett paradigmskifte inom svensk handel! Då väljer ett flertal tidigare Cervera- butiker att istället bli RoyalDesign.se butiker och en av Sveriges mest framgångsrika e-handlare blir nu även Sveriges nya butikskedja för design och inredning. Ehandel och retail blir ett!
”Detta av det största som någonsin hänt vår bransch och ett paradigmskifte för handeln så som vi ser på den idag. Handel på kundens villkor”, säger Hans Bengtsson, VD på Royal Design Group.

Den 25/10 öppnar 7 st RoyalDesign.se butiker runt om i Sverige. Förutom ett flertal tidigare Cervera butiker blir även anrika Hasselgrens i Lund och Josephssons Glas & Porslin i Göteborg RoyalDesign.se butiker samtidigt som en helt ny Royal Design butik öppnar i Lidingö.
RoyalDesign.se är Sveriges ledande inredningssajt, och nu får den hittills enda fysiska butiken i Sturegallerian sällskap! Lund, Karlstad, Visby, Göteborg, Landskrona, Kristianstad och Lidingö.

Med ett utbud på mer än 60 000 st produkter från mer än 140 st världskända varumärken har RoyalDesign.se ett nästan 10 gånger så stort sortiment mot exempelvis Cervera. Royal Design Group startades 1999, har ca 50 anställda och beräknar omsätta en kvarts miljard nuvarande räkenskapsår.

”Det känns otroligt kul att kunna ge våra kunder det bästa av två världar, möjligheten att känna och se produkterna i verkligheten, hög personlig service, rätt pris, tillsammans med ett nästan obegränsat utbud samt valfrihet för kunden gällande leverans av våra produkter oavsett om de köper online eller i våra butiker. Detta kommer i sin tur kommer generera en fantastisk shopping upplevelse för våra kunder, nöjdare och mer återkommande kunder”, säger Hans Bengtsson.

Nu letar man efter fler duktiga franchisetagare som kan öppna nya Royal Design butiker runt om i landet.

”Vi räknar med att öppna ytterligare 10-15 nya butiker redan 2014. Vi söker nu fler duktiga entreprenörer som kanske har butiker redan idag inom vår bransch men som vill ta del av alla fördelar med ett Royal Design koncept.”
”Design och inredning har aldrig varit så hett, efterfrågan är stor men den paketeras och säljs på fel sätt idag. Det Royal Design har jobbat mot är att lyfta känslan till en modestatus och med en tillväxt i år på mer än 55% måste man säga att vi har lyckats, kunden har sagt sitt. Det är trendigt med inredning, matlagning och design och nu vill vi erbjuda detta koncept för handeln full ut med tillsammans med vårt motto Design Till Rätt Pris! ”säger Hans Bengtsson

Detta av det största som någonsin hänt vår bransch och ett paradigmskifte för handeln så som vi ser på den idag. Handel på kundens villkor.

Bolagsinformation

Royal Design Group AB
Grundades av Hans Bengtsson och Andreas Ekberg: 1999
Anställda: ca 50 st
Beräknad oms nuvarande räkenskapsår: 250 MSEK
Säte: Kalmar
Butiker: Stockholm, Lidingö, Landskrona, Lund, Göteborg, Karlstad, Kristianstad, Visby

 

Presskontakt

Hans Bengtsson, VD
hans.bengtsson@royaldesign.se
0708202965